Lönsam fru: hur man kan hjälpa sin man att börja tjäna mer

En expert kommer att berätta hur man motiverar en nära och kära.

Det finns kvinnor som jag verkligen vill försöka, uppnå stora höjder, sätta världen för hennes fötter. Vår expert vet hur man blir en sådan kvinna för sin man.

Som vi vet från det berömda citatet, ”hoppas varje kvinna att gifta sig att hennes fästman kommer att förändras till det bättre. Och varje man som ska gifta sig hoppas att hans utvalda inte kommer att förändras. ” Båda är fel. Varje flicka, som gifter sig eller drömmer om äktenskap, hoppas att hennes äktenskap kommer att bli framgångsrikt. Detsamma gäller för hustrun. Och om en man har tur med sin fru kan han uppnå otrolig framgång. Och här beror mycket verkligen på kvinnans beteende..

Men kan en kvinna verkligen ”göra” en framgångsrik man av sin man, och i så fall hur är detta möjligt? Vi kommer att avslöja några knep från neuropsykologi om hjärnans särdrag, som är mest kända om vi vill uppnå det vi vill ha..

Olga Krainova

Författare, relationskonsult, TV-presentatör, grundare av Good Wife-familjens träningscenter. Författare till unika utbildningsprogram som syftar till att hjälpa kvinnor att lösa familjeproblem

Att drömma är inte skadligt

För att en person vill ha något måste han associera att få vad han vill med att få nöje. Därav fel väg: gnälla och klaga på bristen på pengar och nämna andra män som ett exempel. Det rätta sättet är att måla i hans fantasi bilder på hur underbart det kommer att bli när önskat händer..

Du kan till exempel drömma om hur underbart det skulle vara att åka till en utväg tillsammans, sola sig och värma dina sidor på den heta sanden. Och då måste du uttrycka absolut förtroende för att din man kommer att kunna göra detta, för han arbetar så hårt och försöker så hårt. Det viktigaste är att den senare ska se ut som sanningen och tacksamhetsorden och inte sarkasm..

Försök att säga uppriktigt tack så ser du hur din man kommer att förändras..

Vacker muse

För att en person vill ha något är det nödvändigt att inspirera honom korrekt. Och det bästa sättet att göra detta är att uttrycka tacksamhet för det han redan gör. Många kvinnor kan inte uppskatta de små saker som en man gör för dem. Många tar detta för givet, till exempel att han går till jobbet varje dag och tar med en månadslön. Många tillägger: ”Jag lagar mat och tvättar för honom, så vad?” Det här är fel sätt. Ja, formellt är allt så. Men vi talar inte om fakta utan om förmågan att inspirera en man..

Inspiration är subtil materia och har inget att göra med tävlingar. Därför rätt sätt: försök att tacka mannen för det faktum att han gör en liten bedrift varje dag – han går och tjänar pengar för att mata och klä sin familj eller att behaga sin älskade. Försök att säga uppriktigt tack, så ser du hur mannen kommer att förändras och hur han kommer att försöka göra ännu mer för dig. Det bästa sättet att inspirera en person är att tacka dem för vad de gör, eller berömma dem för vad de gör så bra (eller om du vill att de ska göra det).