Förlorare i det personliga livet är inte födda utan blir

Övning visar att om du inte har tur i kärlek, ska du inte klaga på män och öde, utan titta närmare på ditt beteende.

Det finns denna typ av kvinnor – förlorare i sitt personliga liv (LVL). Sanna representanter för denna art finns i åldersgruppen 30 år och äldre.. De kan delas upp i flera varianter..

En kvinna som förstår allt (ZHVP)

Förstår alla hans problem. Vilket som regel hans fru inte förstår. Ja, och det faktum att han inte kan skilja sig från sin fru, förstår ZhVP också. Ibland fördröjs förståelsen i många år. ZhVP förstår att det inte borde ställa onödiga frågor utan tvärtom inte skapa några problem. Det vill säga att alltid vara redo. Inklusive fri från sitt arbete om han plötsligt har ett fönster fritt från sin fru, barn och arbete. Lågt betalda jobb. Därför ger ZhVP honom bra byxor till födelsedagen, en jacka till sitt barn och puder till sin fru.

ZhVP förstår att han inte kan följa med henne till havet. Med samma förståelse behandlar hon hans ankomst och gå med en resväska. Han kommer som regel inte länge, men lämnar snabbt – omedelbart efter en allvarligt sjuk frus samtal på sin mobil.

Efter ytterligare en avgång bestämmer ZhVP sig för att sluta med honom en gång för alla. Men sedan dyker han upp igen med en budgetbukett av mimosa och säger en magisk förtrollning: ”Du förstår allt …” Denna formel fungerar magiskt på ZhVP, och hon fortsätter att förstå allt i många år av deras oproblemära relation. När ZhVPs ålder redan tillåter dig att slutligen sluta förstå allt, förblir hon bakom den ensamma ens pansrade dörr i fullständigt missförstånd: var är belöningen för alla hennes offer?

Jag vill inte gifta mig (NHZ)

Egentligen gör han det. Men hela tiden förklarar han att han inte vill. Någon form av universellt sinne, tillsammans med gröna män och feminister, övertygade henne om att äktenskapet är legaliserad prostitution, och att kasta ett par strumpor i tvättmaskinen är ett orimligt arbete för en kvinna. Hon märker inte uppenbara motsägelser. Även om han latent förstår: något är fel. Det är typ av ensam. Särskilt på natten, när vinden blåser utanför fönstren. Och kanske är det inte så äckligt – ett par inte så smutsiga strumpor. Men nej! Hon driver bort dessa förrädiska tankar och svagheter! ”Varför ska jag gifta mig?! Jag tjänar min egen försörjning! Jag tycker inte om det när någon blinkar framför mina ögon fram och tillbaka, fram och tillbaka! ”

Alternativen för uttalade motivationer och argument är enorma. Hon kastar dem ut på satelliterna som ibland dyker upp i ökenhorisonten. Och han betalar också för sig själv på kaféet. En man är inte bara ett blyg djur utan som regel undergiven. Tja, gör inte, inte. Jag ville inte riktigt. Vill inte ha det som du vill. Och NHZ gnistrar av ögon och lyser upp den sömnlösa natten. Och nej, nej, ja, och tanken blinkar: ”Gud, vilken jävla jag är!” Men morgonen kommer, fördriver mardrömmar, och om och om igen arrogant förklarar hon för nästa herre: ”Jag är bara intresserad av sex och affärsförhållanden!” Ja, om du vill, för Guds skull. ”Och så att fullständig frihet för relationer” – lägger tveksamt till mellanmål. Naturligtvis, vem är naturligtvis emot relationsfriheten? Tja, förutom venerologer. Och de bryr sig inte – allt bröd. Och återigen, sömnlöshet vid NHZ, för jag vill, och injicera, och ingen ringer längre.

Och nu är hon framgångsrik, och kostymen är bra, och hon älskar sitt jobb. Och allt fortsätter, av vana, att inte vilja. Och ingen kan. Rädd. Vi blev vana vid det. Allt är bättre – ett gemensamt projekt, en otröttande sexuell övning – ingen är skyldig någonting åt någon. Hon ville ha det och inte gift, eller hur? En vacker värld där drömmar går i uppfyllelse!

Jag vill gifta mig (HZ)

Den fullständiga motsatsen till NHZ. Vill gifta sig till varje pris, till vem som helst. Vad som driver henne är inte klart. Det finns snarare så många anledningar att det ännu inte har varit möjligt att isolera det viktigaste. Tiden går. Alla vänner är gifta. Mamma säger till mig. Det är dags att föda. Inga bröllopsbilder. Etc. Varje man som kommer inom räckhåll anses vara en potentiell make. En svart kostym prövar redan mentalt på en kollega som har bjudit in honom till ett café. Affärspartnern får en värderande blick och hon har redan bett sin nya granne på trappan att köpa bröd, bjudit in honom till te och till sängs. På morgonen, tar KhZ på sig en mantel, kaffe och coos, oskyldigt tittar in i hans ögon fulla av skräck. Alla medel är bra i kampen för att gifta sig. Sådana kopior är utmärkta ”inte förstående” fruar. Den utvalda lever som regel inte upp till förväntningarna, för ett oförskämt djur med liten lön och varför hon inte gifte sig med Ivan Ivanovich. Eller Vasily Petrovich. Men hon skiljer sig lika lätt och börjar leta efter en ny make. Processen är lika meningslös och nådelös som hennes önskan att gifta sig.

Kvinnabarmhärtighet (LJ)

En mycket hemskare variation än kvinnan som förstår allt. Skuldkomplexet, instillerat i en tidig ålder, tillåter henne inte att bygga en jämn relation med någon. Hon ångrar alltid någon – mamma, pappa, mormor, farfar. Köper blöjor för unga brorsöner och behandlar sin bror för alkoholism. Utför arbete för en mer framgångsrik anställd för tack. En man kan alltid räkna med en tallrik med borsch och fraserna: ”Åh, du, min stackars grej!”, ”Ligga dig, vila” och ”Inte, jag själv!” Detta stör honom snabbt. Ännu snabbare än hennes oändliga telefonsamtal med sina vänner som behöver psykologiskt stöd och en sen kvälls taxiresa till Balashikha från Odintsovo, eftersom hennes mamma behöver aktivt kol och hennes fars katt behöver ett botemedel mot sexuell upphetsning. Men för en sådan dam finns det alltid ett föremål som du kan ångra till ditt sista andetag. Hon behöver inte personlig lycka. Om det inte finns någon att tycka synd om, vissnar hon, vissnar och kan få en hund i ögonblicket. Det olyckliga djuret är dömt.

Naturligtvis återspeglar de givna uttalade representanterna inte hela sortimentet av artmångfalden hos förlorare i deras personliga liv. Vi överväger inte idag mammas döttrar, olyckliga fruar och vanliga hackor. Men alla har en chans att förändras, enligt principen ”Hjälp dig själv”. Det är hon själv. För det första – en kvinna. Och allt annat är i hennes makt.