7 tecken på att du förvandlas till din drömman

Ju mer vi tänker och idealiserar om det, desto mindre chanser kommer vi att möta dess motsvarighet i verkliga livet..

Drömmannen lever bara i vår fantasi. Det är vad drömmar är för. Ju mer vi tänker och idealiserar om det, desto mindre chanser kommer vi att möta dess motsvarighet i verkliga livet. Och ju mer sannolikt det är att vi själva kommer att börja göra vad vi förväntar oss av samma man. Det är allt animas och animus fel, eller den inre kvinnan och den inre mannen, som finns i var och en av oss.

1. Sätt rekord på nivå med män i gymmet

En pumpad kropp är alltid trevlig, särskilt under sommarsäsongen. Men om du märker att i stället för romantiska datum, möten på ett kafé med vänner eller gå på bio eller shoppa, föredrar du järnvävstolar och hästar, det är mycket möjligt att hela poängen inte alls är i en idealfigur, men i själva killen som du vill bli och som du aldrig kommer att möta i verkligheten.

Alexey Doskalov, tränare: ”Om män var starka tidigare har situationen nu förändrats dramatiskt. Kvinnor har blivit starka. Moderna kvinnor är mer motståndskraftiga, de utför svårare fysiska övningar, drar lätt upp och lyfter skivstången. Och män är tvärtom mer slöa och svagare. De ber mig vara mjukare med dem och inte ge superstarka belastningar. Känner att roller har förändrats under de senaste tio åren. Detta märks särskilt i konditionen. Även om vi tittar omkring nu kommer vi att se att kvinnor är aktivt involverade i sport och män hänger på sina telefoner. ”.

2. Ha tålamod med smärta och prata inte om dina känslor

”Var tålmodig, kosack, du blir atman” – så lärde vi oss i barndomen. En kvinna behöver dock inte vara kosack. Att uthärda och gå vidare handlar mer om en man. Och om någon har förolämpat dig – fysiskt eller mentalt, är det fullt möjligt att fälla en tår och säga att du har mycket ont nu. Förutom att prata om smärtan som du kan uppleva hos frisören som inte är skonsam alls, eller på manikyren som tillsammans med nagelbandet skär av din överflödiga hud. Varför uthärda när du är kvinna? Låt männen uthärda.

Liana Buchukuri, psykolog, bildterapeut: ”Kvinnor har naturligtvis tålamod, uthållighet och uthållighet, de visar dem bara i situationer som är grundläggande och viktiga för dem – att uppfostra barn, att ta hand om sig själva, att hålla en man i närheten, i arbete som ger glädje. Kvinnors makt ligger inte i att uppnå ett mål utan i förmågan att bygga processer och bibehålla deras effektivitet under lång tid. ”.

3. Betala själv på restauranger och kaféer när du åker dit med en man

Glöm de europeiska standarderna för jämlikhet och broderskap, där alla är lika. Varje man betalar gärna kaffe och kaka eller lunch (om du inte beställde en lista över de dyraste rätterna) och känner sig som en gentleman. Och det spelar ingen roll att han inte är hjälten i din roman utan bara en vän eller kollega. Att vara kvinna, inte killen i dina drömmar, innebär att du visar dig själv som kvinna i alla delar av livet. Annars kommer en man att uppfatta dig som sin konkurrent, och han måste kämpa på lika villkor. Du behöver det?

Olga Yudaeva, psykolog: ”Kvinnor lever nu mycket bekvämare. Letar du efter ekonomiskt välbefinnande? Lätt! Innehåller maskulina kvaliteter, förkläder dem med feminina drag och skördar fördelarna med hennes flexibla emotionella system i form av en bra position och trevliga ekonomiska belöningar. I den manliga affärsvärlden kan du inte göra utan kvinnliga saker. Annars ser den manliga partnern dig som en manlig konkurrent. Och då är det bättre att nyktert bedöma din styrka och professionalism, för du måste kämpa på lika villkor och enligt reglerna för en hård maskulin princip. ”.

4. I kläder föredrar du unisex-stil

Jeans, formlösa T-shirts, tröjor, sneakers istället för klackar, vita skjortor med svarta byxor, formella jackor och kjolar, dominerande grå, svarta och blå färger, rutiga och ränder som dominerande tryck … en garderob som du hellre vill ha på dig tillsammans. Det finns absolut ingen plats för blommor, livsglädje, romantik och galenskap. Logik och försiktighet styr allt.

5. Titta på actionfilmer istället för romantiska komedier

Vi är vad vi tittar på. Och om du i biografernas repertoarer föredrar blodiga actionfilmer, så är det något som är fel med din kvinnliga del. Ja, det är helt normalt och naturligt att män tittar på en röra av blod, explosioner och uppdelning. Men för den kvinnliga psyken är det skadligt. Milda romantiska komedier med varma kramar, aromatisk kakao och choklad – det här gör att du kan återvända till dig själv och komma ihåg att du är kvinna.

6. Välj dofter för män istället för för kvinnor

Dofterna visar också anima och animus. Och om din hand går in i en parfymbutik i blå flaskor med en frisk havsbris eller tunga svarta flaskor med hård hud och tjära i kompositionen, styrs ditt val av en inre man, inte en kvinna. Gå snabbt till Botaniska trädgården och kom ihåg hur färska blommor luktar. Du har fortfarande en chans att väcka din inre kvinna.

7. Ge upp manikyr

Ja, manikyr tar tid och tålamod. Men det är värt det. Ingen man har råd att måla benen rosa, blå, röd eller blå. Och kan du. Så gör det! Och kom ihåg hur många fördelar du har framför din drömman. Det är han som gör med en färglös lack och en snygg polermedel, inte du. Du kan göra mycket mer.