Behöver jag gifta mig? Fyra tecken på en själsfrände

Wday.ru får reda på hur man kan avgöra om det är värt att gifta sig med en italiensk fan, och hur man förstår att detta är förlovad. En finsmakare av italienska sedvänjor och vår ständiga expert i hjärtfrågor hjälper till med detta..

Med författarens tillstånd publicerar vi ytterligare ett utdrag från Tatiana Ogneva-Salvonis bästsäljare ”Italien. Sea amore ».

Tatiana Salvoni

Psykologi

Journalist, psykolog och författare, författare till romanen ”Fornication”

När du inte kan språket bra är det till och med ett plus. Du kan väga allt utan verbal glitter. Det här är de psykologiska lakmustesterna jag föreslår att jag använder när jag fattar detta viktiga beslut:

1. Du är säker med honom.

Du åker med honom i bilen, pratar inte om någonting, sitter bredvid honom, men du skulle vilja gå lång, lång tid. Här, bokstavligen, som den kvinnan Lyudmila sa att hon gifte sig med en guide-chaufför från Rimini: om det är den personen du vill kela med, som du kan hålla tyst med, det är trevligt att planera en semester och bara framtiden, med vilka tankar sammanfaller. Till exempel blev jag chockad när jag först upptäckte detta. Jag har aldrig haft detta med någon förut.

2. Konsonans i tankar.

En person är rätt för dig om han tänker på samma sätt som du. Och detta manifesterar sig … i handlingar. Med min man började denna resonans omedelbart att manifestera sig i minsta detalj. Till exempel, vid mitt första besök, trodde jag att det inte fanns tillräckligt med barstolar med ett rött lädersäte i köket för min då möjliga make. Och precis för att berätta för honom att det finns en idé, fortsätter han min tanke en mot en. Samma konsonans i tankar avslöjades inte bara av detaljerna i interiören utan också av frågorna om vart vi skulle gå, vad vi skulle göra, vad vi skulle laga mat till middag … Ibland uttalade vi samma ord i kör eller bestämde oss för att blinka till varandra vid samma sekund – och det visade sig att de blinkade samtidigt. Varje gång de sammanföll bröt de omedelbart ut i skratt. Sådan komfort är den första indikatorn att åtminstone det kommer att vara bekvämt för dig att leva tillsammans, du har lämpliga psykotyper.

3. Land spelar ingen roll.

Svara på dig själv en fråga. Han är knepig och inte särskilt trevlig. Om den här personen inte var italienare utan ryska, skulle kineser, ja av någon nationalitet, bo i din hemstad, skulle du gifta dig med honom medan han stannade som han är? Om inte för Italien? Ofta finns det 50-50 svar. Italien är underbart och gott, doftande och snyggt, men det är bara en trevlig bonus. Och du måste bo inte med Italien utan med en specifik person. Svara på denna fråga så ärligt som möjligt för dig själv. Skulle du vara redo för honom, som en decembrist, att gå till världens ändar?

Människor (det här är normalt!) Sträva efter att bli frisk i livet. Men ibland glömmer de att genom att göra kompromisser med sina själar kommer de då att betala ett mycket högre pris. Vissa tjejer på italienska kvinnors forum säger att de efter några år inte kan titta på Italien, de väntar bara på en semester för att åka till Ryssland. Kärlek till hemlandet finns också i var och en av oss. Det är viktigt att kärleken till en man var … inte mer, nej … åtminstone bara var. Hon kommer redan att erövra nostalgi.

4. Fototest.

Det finns ett annat sätt att förstå om det här är din person. Titta på dina foton när han tog dig. Om du ser vackrare, lättare, bättre, lyckligare ut på dem än vanligt på fotografier är det här han, din förlovade.