Flörta hemligheter från Roman Kurtsyn

Hur vet du att en kille bara behöver dig en natt? Skådespelaren i serien ”Ship” på TV-kanalen ”Yu” Roman Kurtsyn berättade för kvinnodagen hur män som ”inte ringer tillbaka” beter sig.

Lovelaces gyllene regel

Om en man vill ha allt på en gång måste han tänka. Låt inte larmet, men tänk på det. Jag är övertygad om att sex på första dejten är möjligt och inte sätter stopp för ytterligare harmoniska relationer. Men det här är mer troliga undantag – vanligtvis vill en man få saken till sängs så snart som möjligt, för att kryssa i rutan och snabbt börja leta efter nya offer. När allt kommer omkring är detta ren passion.

Just det ögonblicket

Vanligtvis mogna män som behöver ett förhållande, tvärtom, fördröjer ögonblicket av intimitet. Män är jägare, och ju längre de erövrar, söker offer, desto mer nöje får de. Liten hemlighet för tjejer: ju mer en man spenderar styrka och energi på din plats, desto svårare blir det för honom att lämna dig cialis super active. Det gör mig sorgligt att kyskhet inte är en prioritet bland tjejer nu och de glömmer att du inte kan tillåta mycket. Som ett resultat har mannen inte tid att verkligen ta eld och förlorar snabbt intresset..

Löfte betyder inte att gifta sig

Om en man lovar dig mycket på en gång, spring utan att se tillbaka. Det finns ett sådant knep för ”hanarna”: de låtsas planera – de säger, låt oss åka till Paris om en vecka? Och sedan, om ett par månader, kommer en cool festival att vara på kusten – låt oss stanna till? Offret får omedelbart en känsla av att mannen är kär i halsen och i en sådan takt kommer han snart att välja ett namn för barnen. Men ändå. En man som är kär och vill fortsätta, tvärtom, gör allt långsamt, gradvis, väger och funderar på allt.

Träffa föräldrarna

Lita på mig, det betyder inget. Om du den första kvällen charmade mannen så mycket att han tog dig till din fars hus, skynda dig inte att glädja dig. Sådana män tvekar som regel inte att använda sina föräldrar för att uppnå sina mål. Jag har en vän vars mamma och pappa länge har upphört att komma ihåg namnen på dessa tjejer. Hur som helst, vem leder omedelbart dig att presentera din mamma?

Låtar om kärlek

Män använder ofta kärlekshistorier – de brukar använda dem i förspel när flickan tvivlar på om de ska fortsätta. Ska jag berätta hur en bekännelse ska gå?

Lämnar vackert

Om det så hände att du var van, lyckas du komma ur situationen med värdighet. En man kommer att bli mycket sårad om han förväntar sig att du ringer till honom, och du begränsar dig till SMS: ”Du vet, igår var du på något sätt inte upp till par, låt oss avsluta det här.”.

  • hemligheten av lycka
  • virtuell dejting
  • hur man gifter sig

Kommentarer

  • om projektet
  • Kontakter
  • Reklam
  • Mediakit
  • Villkor
  • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):