Kvinnors tro på relationer: förväntan mot verkligheten

Psykologråd som hjälper dig att möta sanningen.

Vi såg alla en rolig bild, där på ena sidan finns en vacker klänning, perfekt för figuren apotekpotensmedel.com. Medan det å andra sidan finns en bild av hur den här klänningen ser ut på en kvinna. Många kvinnor upplever samma djupa besvikelse när de gör misstag hos sina partners och potentiella män..

Anna Sukhova

De främsta orsakerna till skillnaden mellan kvinnors förväntningar och verkligheten.

1. Objektet motsvarar inte livssituationen

Du anstränger dig, gör intryck på honom, försöker få honom på något sätt – i ditt hem, i ditt liv eller i din säng. Och vad är din besvikelse över att din partner helt enkelt inte passar in i din livssituation. Eller är du intresserad av det? Du passar bara inte tillsammans och pratar olika språk..

2. En kvinna idealiserar sin partner

Och så snart han börjar kommunicera närmare med honom, står han inför behovet av att oändligt ändra och förbättra partnern. Vilket kräver mycket kvinnliga ansträngningar och ofta visar sig vara helt meningslöst.

3. Kvinnan tar slut på tålamod

Och när allt verkar vara klart och förutsägbart, avslutar kvinnan demoversionen, och hon förväntar sig att hennes partner kommer att acceptera henne något, inför skandaler och missförstånd..

4. Kvinnan fortsätter att vänta på prinsen

Hon gissar, studerar astrologi, gör om sig själv, bara för att möta personen av hennes fantasier. Och ju mer hon gör det, desto mindre lämpliga män möter hon. Eftersom ingen passar detta prinsmedaljmönster.

5. Vissa kvinnor kommer med sin egen image

Och den här bilden överensstämmer inte alls med verkligheten, och kvinnan lever i en illusion och löser olämpliga partner. Vi lockar till oss vem vi är. Och om vi, trots hela vår feminina attraktionskraft, bara döljer personlig osäkerhet och låg självkänsla, så finns det en möjlighet att bara män som inte lyckas, med missbruk och helt enkelt inte uppfyller dina förväntningar kommer att visas i ditt liv.

Om vi ​​vill bygga en verklig begäran, måste vi definitivt kontrollera våra drömmar och önskningar mot verklighetsprincipen. Hur man gör det?

Beskriv mannen och det förhållande du vill ha i ditt liv.

Hitta i din miljö de som har detta. Om det inte finns något sådant par i miljön, leta efter dem som du bara känner och du är säker på att de har det. Naturligtvis bidrar bokkärlek och passioner från långfilmer till den kvinnliga fantasin, men de blockerar helt rimlig kritik. Och kvinnan är ensam i sina illusoriska förväntningar.

Beskriv i detalj programmet, scenariot för det förhållande du gillar och som du får vägledning för. Försök att vara objektiv och ärlig i dina bedömningar. Identifiera 7 viktiga punkter för vad som är grundläggande viktigt för dig i relationen.

Låt en man, oberoende av situationen, läsa detta. Vem som helst som får feedback om sina förväntningar.

Gå in i dina potentiella partners skor och utvärdera – uppfyllde du hans förväntningar? Passar du den underbara killen som du målar själv? Kanske hitta vad som behöver justeras antingen i dig eller i dina förväntningar på en potentiell partner..

Det vanligaste problemet nu i psykologisk praxis, när en kvinna förväntar sig att gifta sig och starta en familj, men i verkligheten bygger sådana krav så att de aldrig gifter sig. Att leva ensam är mer bekant och bekvämare. Men det sociala trycket är så stort – ”alla flickvänner är i par”, och höga kvinnors förväntningar skapar en unik möjlighet att vara i ett evigt tillstånd av sökning, samtidigt som de är en fri och självständig kvinna.