Komplimanger för att en man känner sig uppskattad

”Kära, jag är alltid lite avundsjuk när någon inte tar ögonen från dig.”.

Man tror att kvinnor älskar med öronen. Det är viktigt för dem att höra komplimanger och trevliga ord från den utvalda oftare, vilket hjälper dem inte bara att inse att de är älskade och önskade utan också lyfta sinnet och förbättra mikroklimatet i familjen.

Men män, vars väg till hjärtat, som ni vet, ligger genom magen, uppskattar trevliga ord i sin adress inte mindre än det rättvisa könet. En korrekt talad komplimang kan inte bara uppmuntra utan också motivera en man till nya prestationer..

Olga Romaniv

1. Be mannen om råd: ”Älskling, berätta för mig hur man bäst gör det, du förstår det här”. Detta är det bästa sättet att visa att du bryr dig om din partners uppfattning. Dessutom behöver du hans hjälp, värdesätter hans färdigheter och kunskap..

2. Ibland är du bredvid din man i sin bil, kom ihåg vilken bra förare han är: ”När du kör är jag så lugn med dig”. Bilen och allt som är kopplat till den spelar en enorm roll i livet för alla representanter för den starka hälften av mänskligheten och är ofta en fråga om personlig stolthet. En komplimang till dina körförmåga visar att du inte bara är uppmärksam på det som är viktigt för en man utan också visar att han är exklusiv för dig..

3. Om en man tar hand om sig själv, övervakar näring och leder en aktiv livsstil, han det är absolut nödvändigt att påminnas om vilken god form han är i: ”Älskling, vad är dina starka händer” eller ”Dina kuber på min mage tänder mig” (för de som har uppnått de mest öronbedövande resultaten i gymmet). Det är så trevligt att få välförtjänt komplimanger, ungefär samma som att veta att du fortfarande är galen på honom..

4. Glöm inte att det är mycket viktigt för en man att du märker hur han ser ut: hans kläder, speciellt om han själv köpte det, hans frisyr, tillbehör. Bortse inte utseendet på den valda och komplimangerar det oftare. Män behöver det också: det ger både självförtroende och dina känslor..

fem. Du har mer än en gång märkt att främmande kvinnor kastar blick på dina trogna. En intelligent kvinna kommer att förstå. att detta inte är anledningen till en skandal. Du måste använda situationen till din fördel – beröm hans skicklighet som:

Kära, jag är alltid lite avundsjuk när någon inte tar ögonen från dig ”.

Så du kommer än en gång att visa för din utvalda att han är av stort värde för dig..

6. När en man tar initiativet, bjuder in honom till en restaurang, ger en oväntad gåva, köper vin till middag, väljer en film, han försöker mycket att behaga, så det är absolut omöjligt att inte komplimangera hans utmärkta smak: ”Jag trodde att du under så många år inte kommer att kunna överraska mig med någonting, men det är inte så. Du har god smak. ”.

7. En mans humor, om det finns något sådant kan det naturligtvis inte heller ignoreras: ”Bara du kan få mig att skratta så ”. Den här frasen räcker för att återigen betona exklusiviteten hos din valda..

8. Vad kan vara vackrare än en mans livsmål och ambitioner. En kvinnas uppgift är i detta fall att inspirera, uppmuntra och motivera, så du behöver beundra ambitionen och målmedvetenheten hos din valda, hans mentala förmågor och förmåga att fatta beslut:

“Hur smart du är! Du kan hantera alla uppgifter ”.

nio. Var noga med att komplimangera din man i och ur sängen. Ge honom tillgiven smeknamn som visar det du är helt nöjd med hans sexuella färdigheter: ”Du är min tiger” eller ”Du är så omättlig”. Det viktigaste är att betona och inte ignorera hans framgångar..

tio. Regelbundet beröm din man framför främlingar, till exempel besök. Prata om hans prestationer, vad han gör, hur han tar hand om dig, hur du spenderar tid tillsammans. För en man visar dina ord, som talas i närvaro av bekanta, återigen för honom hur viktig och värdefull han är för dig. Det betyder att både han och du gjorde rätt val..