10 saker som fattiga män förödmjukar oss med

Oförlåtliga saker som bara de fattiga och giriga kan göra.

Thunderbolt denna jämlikhet, som ger en man möjlighet att tänka att han ska betala för allt i hälften. Det är mycket trevligare att föreställa sig dig själv som en ung dam som borgerligt uppvaktas, får diamanter, hålls och bortskäms med ett lyxigt liv. Vissa män bryr sig inte ens om att ens betala för dig i en restaurang varje gång, än mindre en miljon miljoner scharlakansröda rosor. Att vänta på en gåva från en eländare är en värdelös övning. Snarare kommer du att vänta på en förödmjukande handling och lyssna på vilken spender du är.

Dölj på ön Vali från en man som …

Påtalat för gåvan

Du antydde flera gånger att du gillade de iriserande örhängen från Swarovski, och han gav honom en halsduk från butiken All in 200. Naturligtvis låtsades du vara väldigt glad, kysste, sa till dina vänner att det var från Gucci (det finns en etikett) och lade den i en låda tills bättre tider. Du kommer aldrig hitta en underbar anledning att bära den här respektabla lilla saken. Och jag glömde det redan. Och han kommer ihåg. Vid varje lämpligt ögonblick pekar han näsan som han försökte, sökte, mentalt prövade och du … lovar att en sådan otacksam gåva som du inte kommer att vänta på nästa gåva. Förresten, detta är utan tvekan hans beräkning..

Mumlar om kvinnors kommersialism

”De är alla spenders, ryggrader och slöseri” – han säger en liknande fras om dig. En typisk bild, som från skissprogrammet ”Our Russia”, där karaktären Sergei Belyakov framförd av Sergei Svetlakov hela tiden pratar med TV: n. Läckande tofflor, dragbyxor, slarvigt utseende – standarden för medelmåttighet och misslyckande. Men det finns alltid något att säga om parasitiska kvinnor. Han döljer inte sin tristess, för kvinnan måste vara skyldig i allt. Utan tvekan kan en sådan gnällare vara med kostym och slips – dessa bör man frukta ännu mer. Om det första alternativet är riktigt dåligt och värdelöst, kommer det andra alternativet alltid att låtsas vara rik, vilket sparar vartenda öre på dig..

Insisterar på att betala 50-50

Det måste erkännas att inte alla arbetar i banksystemet eller i Gazprom och tjänar minst 100 tusen. Men en anständig partner kommer med vartenda öre i huset och ser inte in i din plånbok. Det förödmjukande kravet på att betala för allt i hälften betyder bara en sak: han försöker beräkna dina pengar och spara på din bekostnad. Kom ihåg det uppmärksammade fallet på sociala nätverk, när en tjej berättade hur en kille erbjöd sig att hyra en lägenhet tillsammans, investera lika mycket pengar för hyra och en gemensam lägenhet? Sedan visade det sig att detta var hans hem. Du kanske inte borde lita på en man som i början av ett förhållande försöker dela upp allt i ”ditt” och ”mitt”.

Slöseri med din sjukdom

Handlingslöshet är också en förödmjukande handling. Ta till exempel en situation där du har tandvärk i flera dagar, men du har inga pengar att gå till läkare. Han ser allt detta och erbjuder sig att applicera kompress, tugga tandkräm och skölja munnen med kamomill. Mannen agerar inte på något sätt för att tjäna extra pengar som en publiceringsannons eller som lastare. Det är värre om han just nu köper nya skivor till sin bil eller en superkonsol. Det finns inget att gratulera dig till – bär ett glas vatten själv.