5 tips från glansiga tidskrifter som psykologen inte godkände

De flesta råd om sex och relationer som kan hämtas från moderna glansiga tidskrifter bör ignoreras, eftersom deras användbarhetskoefficient tenderar att vara noll, och vissa av dem kan till och med skada. Anastasia Filippova, psykolog och sexolog vid familjen och sexutbildningscentret Secrets, berättar om vilka råd om sex och relationer från glansiga tidskrifter som inte fungerar.

En kvinna ska alltid se sexig och vacker ut.

Kvinnor kan omedelbart ställa många frågor. Till exempel: ”Och om jag är trött på jobbet?”, ”Är det bekvämt att tvätta golven i en sidenrock?”, ”Även om jag födde ett barn för en vecka sedan?”. Detta råd ser mer ut som en devalvering än ett försök att hjälpa en kvinna att skapa ett gemensamt liv med en man som uppenbarligen behöver omges av en vacker, om än bedräglig, bild. Enligt råd från vissa tidskrifter borde en kvinna inte bara se bra ut, som de säger, i alla väder, utan också arbeta, uppfostra barn och göra, om inte alla, det mesta av hushållsarbetet. Vi förnekar inte att grooming och sexualitet inte är överflödiga, men kvinnor är inte robotar. Alla har vi dåliga dagar när vi inte känner oss som vill gå upp ur sängen, sminka eller packa oss i en sexig klänning istället för hembyxor. När allt kommer omkring, om en man blir kär i en bild och du aktivt stöder detta koncept, finns det fler lögner än kärlek i ditt förhållande..

En man borde inte veta hur du tar hand om dig själv

Det här är ett utmärkt tillskott till den första punkten, för inte bara måste du alltid se ut som modellen som gick av catwalken på Victoria’s Secret-utställningen, du måste också ta dig in i kontraktet tyst. Som i en skäggig anekdot där en kvinna vaknar en halvtimme tidigare än sin man för att sminka sig och ligger ner en halvtimme senare så att han inte har tid att se henne utan smink. Och Gud förbjuder att din partner ser dig med en handduk på huvudet och en mask i ansiktet. Till allt detta läggs det faktum att en man enligt artiklar från glansiga tidskrifter inte ska se hygienartiklar, såsom en rakhyvel, vaxremsor, tamponger, en kam, som förmodligen har några hår kvar. Ditt förhållande kommer inte att falla sönder efter att en man får reda på att dina ben är så släta eftersom du rakar dem med en rakhyvel och att din hud är slät eftersom du regelbundet gör ansiktsbehandlingar..

En man kan inte nekas sex, annars går han till en annan

Sanningen är att om en kvinna har sex även om hon inte vill, försvinner hennes motivation för älskling snabbt. Och sedan, i stället för att en partner spränger av lust, kommer en man att ta emot en kvinna som inte är intresserad av intima relationer och är helt svag. Konsumtionens era, där vi alla finns, har lärt många att njutning kan erhållas på begäran, bara genom att ta emot en knapp. Och denna inställning till sex och kvinnor i allmänhet och sådana råd på sidorna i glänsande tidskrifter i synnerhet förstärker bara situationen. Om din man kräver att du har sex i någon form, förklara för honom att du också är en människa, och dina behov och önskningar kan skilja sig från hans ”önskningar”. Om han därefter åker till en annan, kan du bara glädja dig, för åtminstone en person som inte är värd dig har minskat.

Du måste kunna göra allt i sex

Förförelsestekniker, tusen och en hållning, remsplast – detta verkar bara vara en liten lista över färdigheter som, enligt författarna till glansiga tidskrifter, en kvinna borde ha. Annars, se punkt två, går mannen till en mer skicklig dam i sängen. Verkligheten är att allt vi vet om sex just nu visste vi inte från början. Det vill säga våra sexuella färdigheter har ökat och förbättrats med erfarenhet. Om du känner att du verkligen inte vet hur du vill ”vända” dig i sängen med din partner, kan du anmäla dig till kurser på ett sexutbildningscenter. Men i själva verket behöver en kvinna inte känna till alla sexuella tekniker för att förtjäna en mans kärlek..

Män gillar att ha sex på morgonen mer.

Det finns faktiskt studier som bekräftar att den högsta mängden testosteron i blodet hos män kan observeras på morgonen. Det är inte för ingenting som man känner till ett sådant begrepp som ”morgonmontering”. Nyansen är att detta koncept inte har något att göra med sexuell upphetsning, och att plåga en partner på morgonen bara för att han har erektion är en förlorad strid. Manlig lust, även om den är enklare än kvinnlig lust, fungerar fortfarande inte enligt principen ”tryck på knappen – du får resultatet.” Den genomsnittliga arbetsmorgonmorgonen har vanligtvis lite att göra med erotik. Om bara för att du ska ha sex på morgonen måste du stå upp några minuter tidigare än vanligt. Och på morgonen kan det vara särskilt svårt. Det är bäst att ha sex när du känner för det, inte när forskare säger det..