20 sätt att kontrollera om han verkligen vill ha en relation

Även om han säger nej.

Överraskande, men sant: det finns killar som inte är utspridda och tålmodigt väntar på ett möte med den speciella flickan, som de kommer att behandla som en drottning. Naturligtvis är de mer kräsen. Och de har mer tid eftersom de inte känner påtryckningar utifrån som många kvinnor gör. Killar vill också bli kär i en tjej som kommer att vända upp och ner på sina liv och de tror att ett sådant möte bara kan hända en gång under livet. Och de väntar. Men hur kan man kontrollera att han vill ha en relation med dig, även om han säger att det inte är det? Här är 20 sätt.

1. Han kommer att vänta på sex med dig. Om du säger: ”Inte nu, inte redo, jag behöver tid”, kommer han inte att insistera och väntar. Men han lämnar dig inte som många andra killar.

2. Han kommer aldrig att vara för upptagen för dig.. Han kommer alltid att hitta tid. Vi hittar alltid tid för det som är viktigt i vårt liv.

3. Han kommer att presentera dig för vänner. Han ser till att du ser honom i hans samhälle. Om han vill ha ett förhållande vill han att du ska bli en del av hans liv. Han låter dig träffa människor som är viktiga för honom och till och med visa upp lite..

4. Han vill träffa dina vänner. Eftersom det här är viktiga människor i ditt liv, och han vill bli en del av det.

5. Han vill ses offentligt tillsammans. Ingenting i ett verkligt förhållande kan döljas. Hela världen borde veta att ni är tillsammans.

6. Han kommer att skydda dig. Det ligger i en mans natur att vilja skydda den han bryr sig om. Och om du väljs av honom, kommer han att skydda dig på något sätt.

7. Han kommer att hålla sitt ord om han gör något. Eftersom han inte vill göra dig besviken. Han kommer inte att göra tomma löften som låter vackra men inte kan uppfyllas..

8. Han kommer att prioritera dig.. Om du är värdefull för honom kommer han att sätta dig över alla andra skyldigheter..

9. Han kommer att ta hänsyn till din åsikt. Innan han träffade dig hade han kanske en favoritbar där han åkte med vänner. Men nu kommer han att försöka lista ut vad du gillar och kommer att vara öppen för att utvidga sina horisonter..

10. Han kommer ihåg ditt första möte. Och om du frågar kommer han att berätta var och när det var och till och med vad du hade på dig.

11. Han kommer att göra planer. För nästa vecka, nästa månad, för ett specifikt evenemang. Om han menar allvar med dig bjuder han in dig. Eller åtminstone berätta om en framtida händelse, vare sig det är en väns bröllop eller familjefest.

12. Han kommer att anstränga sig, men det kommer att ge honom nöje.. Förhållanden kräver arbete, men när vi tycker om jobbet känner vi inte hur mycket ansträngning det kostar..

13. Du kommer att vara den viktigaste faktorn i beslutsfattandet. Vill han byta jobb eller tänker han köpa ett hus? Han vill att du ska vara en del av detta beslut och kommer att hålla dig informerad..

14. Han slutar umgås med andra tjejer.. För det är så det ska vara: det är du som han vill träffa. Han förstår: det är dags att växa upp.

15. Han kommer ihåg dina allergier och matvanor. Om din hälsa, religion eller helt enkelt inte tillåter dig att äta något specifikt kommer han att veta om det. Även om du inte påminner honom.

16. Han kommer att känna till dina mål. Han hade ett mål innan han träffade dig. Och du hade dina drömmar. Och han kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att uppnå dina mål..

17. Han skadar dig inte. Många hävdar att de bryr sig om personen, men själva fortsätter att skada honom. Om han verkligen bryr sig om dig kommer det inte att skada honom..

18. Han kommer att göra dig lyckligare.. Om du gillar hemlagad mat lär han sig att laga mat, eller åtminstone prova. Om du älskar liveframträdanden tar han dig till konserter. När allt kommer omkring vill han se ett leende i ditt ansikte.

19. Han kommer att veta vad som är viktigt för dig och kommer att göra det.. Är det viktigt för dig att hålla ditt hus rent? Han kommer att göra sitt bästa. Han kommer att känna till dina principer och kommer inte att göra dig upprörd.

20. Han väntar på dig om du vill ha det.. Om du inte är redo eller inte säker på att han är den du vill ha, och han vet att du är den han vill, kommer han att vara tålmodig och vänta.